OVER FLEUR

In 2011 heb ik, Fleur Menke, Opfleuren opgericht met als voornaamste doel het creëren van een optimale sfeer en een positieve beleving. Voordat ik de stap naar het ondernemerschap heb genomen, heb ik 22 jaren op het gebied van sales, project- en facilitymanagement gewerkt. In mijn vrije tijd was ik altijd bezig met klussen, (re)stylen van interieurs en opknappen voor hergebruik van oude meubels. Een grote liefde voor bloemen heb ik altijd gehad. Bloemen maken vrolijk, brengen leven en geven kleur.

Mijn ambitie en droom om van mijn hobby mijn werk te maken én mijn ideeën en ervaringen op geheel “eigen wijze” te delen, komen met Opfleuren tot uiting. Naast gevolgde opleidingen en ervaringen in het werkveld verdiep ik me -middels zelfstudie, cursussen en opleidingen- verder in vakgebieden zoals binnenhuisarchitectuur en bloemsierkunst.

In mei 2013 heb ik de winkel aan het Zwaanshals in Rotterdam geopend: mijn werkplek, mijn tweede thuis en mijn trots. Na 5 jaren heb ik in april 2018 de deur van de winkel gesloten om vanuit een werkplaats te werken. Met deze stap kan ik me focussen op mijn andere werkzaamheden: bestellingen van bloemen, bloemenabonnementen, bruidswerk, styling en workshops. Kortom: een nieuw avontuur. Vind je het leuk om een kijkje in mijn keuken te nemen, dan ben je -op afspraak- van harte welkom!!