over fleur

In 2011 heb ik Opfleuren opgericht. Een grote liefde voor bloemen heb ik altijd gehad. Bloemen maken vrolijk, brengen leven en geven kleur. Mijn ambitie en droom om van een passie mijn werk te maken én mijn ideeën en ervaringen op geheel “eigen wijze” te delen, komen met Opfleuren tot uiting. Voordat ik de stap naar het ondernemerschap nam, heb ik 22 jaar op het gebied van sales, project- en facilitymanagement gewerkt. De eerste jaren als zelfstandige nam ik projecten aan op het gebied van huisvesting. Het stylen met bloemen en planten was hier onderdeel van en vond ik zo leuk, dat ik in mei 2013 een bloemenwinkel opende in het Zwaanshalskwartier in Rotterdam.

© Mickpunt
© Mickpunt
© Opfleuren
© Opfleuren
© Kim de Hoop
© Kim de Hoop

Door de jaren heen kreeg ik steeds meer vraag naar het bezorgen van bloemen, bloemenabonnementen, bruidsbloemwerk en het stylen van (evenementen)locaties. In april 2018 stopte ik met de winkel en sindsdien bereid ik mijn werk met bloemen voor in een werkplaats in het Zomerhofkwartier in Rotterdam. Naast liefde voor bloemen heb ik ook liefde voor muziek en dans. Vanaf het moment dat ik kon lopen, danste ik en als jongste telg van het gezin groeide ik op met namen als George Benson, Donna Summer, Chic, Sister Sledge en Earth Wind & Fire. Nu Opfleuren de gewenste vorm heeft, kan ik me focussen op muziek in de vorm van DJ’en. Dit doe ik onder de naam 'De dansende Tulp' en natuurlijk ook .. met passie en een flirt.

openingstijden werkplaats:
de werkplaats heeft geen vaste openingstijden; volg Opfleuren via Facebook of Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief voor de openstellingen van de werkplaats. 

Scroll naar boven